Hocam oldu. Peki siz görebiliyor musunuz? Yoksa tek ben mi görüyorum?Bu konuda eklendiği duyurulmuştu: Technopat Sosyal Gif Avatar Özelliği Açıldı
Profilinize gidin. Profilinizdeki fotoğrafınızı düzenlemeye basın.
Eki Görüntüle 2548788
Gözat kısmından GIF dosyasını yükleyin.
Hocam oldu. Peki siz görebiliyor musunuz? Yoksa tek ben mi görüyorum?
Gözüküyor, ama çözüm bana ait.Hocam oldu. Peki siz görebiliyor musunuz? Yoksa tek ben mi görüyorum?
Gözüküyor.
Hocam, ben zaten açıkladım. Sadece profil fotoğrafını nereye koyacağınızı belirtmedim. Ki onu da söyledim aslında: GIF formatında indirip, şu anki profilinizi nasıl eklediyseniz aynı şekilde ekleyeceksiniz demişim.Teru hocam daha açıklayıcı anlatmış.
Hocam, ben zaten açıkladım. Sadece profil fotoğrafını nereye koyacağınızı belirtmedim. Ki onu da söyledim aslında: GIF formatında indirip, şu anki profilinizi nasıl eklediyseniz aynı şekilde ekleyeceksiniz demişim.
Ben teşekkür ederim, cevabınız beni tatmin etti. Bu kadar küçük bir konu için bile bir araya gelip fikir üretmeniz gerçekten memnuniyet verici. Üyelerle ilgilenmeniz beni sevindirdi. İyi günler dilerim.Dediğinizi anlıyorum. Her işaretlenen çözüm Moderasyon Ekibi'nin elinden geçmekte ve konu sahibinin isteğine/belirttiği mesaja göre onay verilmektedir.
Moderatörler olarak kendimize çözüm vermiyoruz. Bu sistemin değiştirilmesini en başta ben istemiş ve teklif ederek uygulanmasını sağlamıştım. Haksız bir durum olduğunu düşündüğünüzün farkındayım fakat belirttiğim üzere, sizin endişeniz üzerine birkaç farklı moderatörle görüştük ve konu sahibinin işaretlediği çözümün kalmasını uygun gördük.
Dediğim gibi, konu dışındaki çözümler hiçbir şekilde çözüm sayısını arttırmıyor. İstiyorsanız bunu sorabilir ve aynı cevabı farklı yetkililerden de alabilirsiniz.
Konuya katkınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.