Hareketsizlik boy uzamasını engeller mi?

24 yaşındayım 178 im bu gönderileri görünce midem bulanıyor kendi boyumla alakalı değil sizin boy takıntınızla alakalı. 14 yaşında 176 olmuşsun her türlü ortalamayı geçeceksin. Kemik sağlığı için D vitamini için güneş gör yeter.

Arkadaşlar her gece düzenli olarak 3-4 arası uyurum 12, 12-30 gibi kalkarım ama telefon başında gözlerim kendi kendine kapanır, dışarı neredeyse hiç çıkmıyorum hatta en son saçımı kesmek için çıkmıştım fakat güneşten alınan D vitamini ihmal etmemek için her gün C, D, magnezyum ve çinko alıyorum hap yardımıyla tabii evde olduğum için hep koltuğun üstünde oturuyorum arada bir kalkıp belimi ve boynumu esnetip yine oturuyorum acaba boyumun uzamasına engel olur mu? Yani hareketsiz kalınca da boy uzar mı?

Boy: 1.75 üzeri bir şey olmalı çünkü 1.75 olan birinden uzunum ama abartılacak kadar değil az bir farkla uzunum.
Kilo: 55 olmam gereken kilonun altındayım biliyorum ama kalori hesabı yaparak yediğimde dahi kilo alamadım doktor metabolik aktivitemin yüksek olmasından dolayı böyle olduğunu söyledi ve akışına bırak dedi.
uzadınmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı