X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 CSS dosyamı HTML içine entegre edemedim neden olmadı nerede yanlışım var?
Çözüm MidI0ck 25 Şubat 2024 Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz.
Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.039 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #2 LİTTLEnightMARE3 dedi: Eki Görüntüle 2126281 Eki Görüntüle 2126280 CSS dosyamı HTML içine entegre edemedim neden olmadı nerede yanlışım var? Genişletmek için tıkla... "styl.css" olarak yazmışsınız. Style.css olmalı. Artı 0 Eksi
LİTTLEnightMARE3 dedi: Eki Görüntüle 2126281 Eki Görüntüle 2126280 CSS dosyamı HTML içine entegre edemedim neden olmadı nerede yanlışım var? Genişletmek için tıkla... "styl.css" olarak yazmışsınız. Style.css olmalı.
kakashiimadara Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 LİTTLEnightMARE3 dedi: Eki Görüntüle 2126281 Eki Görüntüle 2126280 CSS dosyamı HTML içine entegre edemedim neden olmadı nerede yanlışım var? Genişletmek için tıkla... href kısmını yanlış yazmışsın "styl.css" değil "style.css" olacak Artı 0 Eksi
LİTTLEnightMARE3 dedi: Eki Görüntüle 2126281 Eki Görüntüle 2126280 CSS dosyamı HTML içine entegre edemedim neden olmadı nerede yanlışım var? Genişletmek için tıkla... href kısmını yanlış yazmışsın "styl.css" değil "style.css" olacak
KS KS X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 MidI0ck dedi: "styl.css" olarak yazmışsınız. Style.css olmalı. Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim düzelttim olmadı kakashiimadara dedi: href kısmını yanlış yazmışsın "styl.css" değil "style.css" olacak Genişletmek için tıkla... Düzelttim olmadı Artı 0 Eksi
MidI0ck dedi: "styl.css" olarak yazmışsınız. Style.css olmalı. Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim düzelttim olmadı kakashiimadara dedi: href kısmını yanlış yazmışsın "styl.css" değil "style.css" olacak Genişletmek için tıkla... Düzelttim olmadı
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.039 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz.
KS KS X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 MidI0ck dedi: Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım CSS dosyamı yanlış klasörde açmışım Artı 0 Eksi
MidI0ck dedi: Kodunuzu ekler misiniz? Resimler klasörünü include ettiniz mi? "resimler/style.css" olarak düzeltir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım CSS dosyamı yanlış klasörde açmışım
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.039 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #7 @LİTTLEnightMARE3 Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim,kolay gelsin. Artı 0 Eksi
KS KS X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #8 LİTTLEnightMARE3 dedi: Şimdi yaptım CSS dosyamı yanlış klasörde açmışım Genişletmek için tıkla... MidI0ck dedi: @LİTTLEnightMARE3 Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim,kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım da Artı 0 Eksi
LİTTLEnightMARE3 dedi: Şimdi yaptım CSS dosyamı yanlış klasörde açmışım Genişletmek için tıkla... MidI0ck dedi: @LİTTLEnightMARE3 Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim,kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım da
kakashiimadara Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #9 LİTTLEnightMARE3 dedi: Onu nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım da Genişletmek için tıkla... Rapora basıp çözüm diyeceksiniz. Artı 0 Eksi
LİTTLEnightMARE3 dedi: Onu nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım da Genişletmek için tıkla... Rapora basıp çözüm diyeceksiniz.