Harici disk mi alınmalı dahili mi?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Harici disk mi alınmalı dahili mi? Anakartım MSI B560M Pro-e, bir de SSD var m2.

Amacınıza bağlı. Dosyaları oradan oraya çok taşıyorsanız, harici almak daha mantıklı olur.
Hocam daha ucuz ama değer mi? Taşımıyorum oyun oynamak için HDD alıcaktım hariciler daha ucuz.

Burada fiyatlar aynı. Bunlardan birini alın. Atılan model karaborsada sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada fiyatlar aynı. Bunlardan birini alın. Atılan model karaborsada sanırım.
HDD alınacaksa bilindik satıcıdan almak şart denilebilir. Çoğu ucuz satılan yerde RFB disk satıyorlar ve bu durum kullanıcıya belirtilmiyor. Ayrıca Seagate alınacaksa yeşil etiketli seri alınmamalı.

HDD alınacaksa bilindik satıcıdan almak şart denilebilir. Çoğu ucuz satılan yerde RFB disk satıyorlar ve bu durum kullanıcıya belirtilmiyor. Ayrıca Seagate alınacaksa yeşil etiketli seri alınmamalı.
hocam 5 veya üstü ama çok fazla bütçeyi aşmazsa ne önerirsiniz?

Hocam 5 veya üstü ama çok fazla bütçeyi aşmazsa ne önerirsiniz?
Bütçeniz mi 5 bin TL?

Buna bakabilirsiniz, biraz sesli çalışıyor diye hatırlıyorum bu model.

Ayrıca bu modele de bakılabilir. İki satıcıyı da bilmiyorum, soru cevap kısmından refurbished olup olmadığı sorulabilir. Açıkçası piyasada HDD kalmamış, mecbur bu tarz satıcılara kalıyoruz.

5 bini biraz aşar derseniz:

Bu modele bakabilirsiniz. Avantaj Bilişim satıyormuş, satıcıyı daha önce çok gördüm ancak RFB disk satar mı emin değilim. Sorabilirsiniz kendilerine.

Bu arada belirtmiş olayım, eğer sadece veri depolama amacıyla alacaksanız pek önemli değil ancak oyun da yükleyecekseniz alacağınız diskin 7200 RPM olması çok önemli. Aksi hâlde FPS'e etkisi olmasa da stutter, %1/%0.1 FPS drop, çok uzun loading ekranları gibi sorunlar yaşama ihtimaliniz bir hayli yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı