Elimde bir adet fazla harici disk var 1 TB, yeni sistemi kurduktan sonra bunu satmayı düşünüyorum. Belki dahili olanı da elimden çıkarıp bir SSD takviyesi yapabilirim. Bu diskleri komple sıfırlayabiliyor muyuz? İçine şu ana kadar ki yüklenenleri başkasının bulabilmemesi için.
Depolama birimlerini kalıcı olarak temizlemek pek mümkün sayılmaz; Üzerine çok fazla veri yazıp kurtarılamaz hâle getirmeyi deneyebilirsin fakat bu depolama birminin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir kaldıki bazı durumlarda veri hâlâ geri getirilebilir.
Elimde bir adet fazla harici disk var 1 TB, yeni sistemi kurduktan sonra bunu satmayı düşünüyorum. Belki dahili olanı da elimden çıkarıp bir SSD takviyesi yapabilirim. Bu diskleri komple sıfırlayabiliyor muyuz? İçine şu ana kadar ki yüklenenleri başkasının bulabilmemesi için.
Öncelikle herkese iyi günler, bugün sizlere eski bir laptopun içinden alıp yaşama geri döndürdüğüm bir HDD'den bahsedeceğim. Öncelikle diskin modeli FUJITSU MJA2250BH G2 ve teknik bilgileri hemen aşağıda mevcut. Diski alıp sistemime taktığımda HD Tune uygulaması bir adet hatalı sektör tespit...
@GraveKeeper@Spade427@Furkan1461@ScorFy@Rediron@Xevanior önce biçimlendirip üzerine saçma sapan birşeyler, alakasız şeyler yükleyip tekrar sıfırlasam sonra garanti olsun diye taratsam bu iş olur gibi.HDD ile daha kolay satılır hem kasa.Hepinize teşekkür ettim işiniz rasgelsin..