Harici Disk Tavsiyesi

CanonD

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 3 senedir 1TB Western Digital Elements kullanıyordum fakat anlam veremediğim bir sebepten Hard disk bir şekilde zarar gördü ve bilgisayar hard diski görmemeye başladı. Biraz araştırmadan sonra sorunun sebebini anladım fakat bir aptallık yapıp sorunu kendim düzeltmeye kalktım ve Hard diskin içini açtım :D Beceremeyince de Hard disk tamirine götürdüğümde biz maalesef açılmış hard diskleri yapamayız dediler eğer ki yaptırmak istiyorsanız temizlik için yaklaşık 400 Euro kadar ödememi istediler. Fakat işler çok maliyetli olacağından vazgeçtim. Bu yüzden hard disk çöp oldu. Şimdi ise yeni bir Hard disk almak istiyorum fakat Western Digital bana daha önceden de sıkıntı çıkardığı için WD almayı düşünmüyorum Seagate'e yönelmeyi düşünüyorum fakat su an için hangi Hard diski alırsam daha uzun ömürlü olur bilemiyorum. Hız konusu da az çok önemli çünkü Steam Library'min bir kısmı da bu Hard diskin içinde olacak bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı