Harici diske Windows 10 kurma

ahmet_skh

Hectopat
Daha fazla  
Dell M5530 bilgisayara taşınabilir Windows oluşturmak istiyorum USB üzerinden çalışan.
  1. PC üzerinde 512 NVMe var sabit WIN-10
  2. M.2 NVMe 240GB harici disk var USB üzerinden çalışan. Buna taşınabilir WIN-10 kurmak istiyorum.
Bu işlem ile alakalı birkaç yöntem bulup uyguladım ama olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bilgim yok ama şimdi kullandığın M2'yi çıkarıp taşınabilir olarak kullanacağınız diski takıp ona format atın, işlem tamamlandığında ilk diskinizi yerine takabilirsiniz. Ama M.2'lerde sıkıntı çıkarabiliyor sanırsam. En iyisi SSD alıp ona yüklemek..

Arkadaşlar hallettim şuan pcye takıp normal UEFİ olarak kurdum söküp harici NVME kutuya koyup usbden bağladım açılışta çift windows varmış gibi boottan secim yapıp açıyorum. USByi çıkarınca bütün herşey onda kalıyor süper oldu. tak çıkar süper. Evde oyun bilgisayarı işte ofis 👌 aslında bildiğimiz en eski yöntemle olması gözel oldu usbden boot alması süper birşey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı