Çözüldü Şahsi sistemde denenen IP logger sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

walterrr2

Yoctopat
Daha fazla  
İp logger sitesini yeni keşfettim, kendi üzerimde denemek istedim, sonra IP listeye düştü bir anda. Sonra linki silmek istedim, 7 gün içerisinde silinir gibi bir şey yazdı. Yani kendi üzerimde denediğim için pek aldırış etmedim ama yine de ne yalan söyleyeyim, bir tedirgin oldum. İnternette araştırdım, ciddiymiş, yani kimisi rahat ol diyor, bilemedim. Şimdi gidip modemi resetlesem olmayacak, internet bir anda gidince ev halkı benden bilecek. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Ne gibi bir sorun yaşayacağınızı düşünüyorsunuz? Herhangi bir ciddiyeti yok merak etmeyin, modeminizi resetlemenize de gerek yok.
Ne gibi bir sorun yaşayacağınızı düşünüyorsunuz? Herhangi bir ciddiyeti yok merak etmeyin, modeminizi resetlemenize de gerek yok.

Cevabınız için teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Sorun yaşamak derken bu aralar çok fazla duyuyorum şu siber tehlike işlerini falan yani olur ya IP'den sorun yaşamak istemiyorum, tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı