Harici diske Windows ISO’su yazdırma

• Konuyu başlatan StyxQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.361
Makaleler
1
Harici 500 GB bir diskim var. Rufus programı ile Windows ISO’sunu yazdırmak istiyorum. Disk Yönetimi’nden 10 GB ayırdım. Fakat Rufus’ta Harici Diski toplu olarak 512 GB gösteriyor. Hiçbir şekilde seçtirmiyor. Çoklu birimli olarak gösteriyor fakat seçemiyorum. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici 500 GB bir diskim var. Rufus programı ile Windows ISO’sunu yazdırmak istiyorum. Disk Yönetimi’nden 10 GB ayırdım. Fakat Rufus’ta Harici Diski toplu olarak 512 GB gösteriyor. Hiçbir şekilde seçtirmiyor. Çoklu birimli olarak gösteriyor fakat seçemiyorum. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler 🙂
Selamlar, burada ki linke bir bakın. Belki çözüm olur.

İkisini de deneyeceğim. Şu an deneyemiyorum Staj’da olduğum için. Sonuçları yazarım buraya 🙂
Güncelleme:
İki yolda işe yaramadı arkadaşlar. Benim sıkıntım şu; tek bir harici disk var ve bu diskten 10GB ayırdım Disk Yönetiminden. Fakat o bölümü tek başına bir disk olarak görmüyor. Toplu olarak hard diski görüyor. Nasıl tek başına gösterebilirim bu diski?

Son düzenleme:
HDD'nin sadece 10 GB'lık bölüme harf atamanız gerekiyor. Diski tamamen disk yöneticisinden silin. Tüm boyut siyah halde olsun. Siyah alana sağ tıklayın yeni bölüm deyip 10 GB'lık alan ayırın. Geriye kalan 490 GB siyah halde kalsın.
Problem orda işte. Geri kalan 490GB nasıl siyah kalacak? 490’nın içinde gerekli dosyalar var. Onlar kaybolmadan yapılabilir mi?

Hayır yapamazsınız. Rufus uygulaması diski tamamen biçimlendiriyor normalde. Windows Media Creation Tool ile deneyin.
Media Creating Tool ile oluşturmuştum zaten İSO’yu. Tekrar indirme olmadan Media Creating Tool ile diske yazabilir miyim yoksa tekrar indirmesi mi gerekli? Çok teşekkürler bu arada yardımınız için 🙂
Güncelleme;
Flash Bellek şart. Hiçbir şekilde yapamadım tekli olarak göstermeti. Media Creating Tool’da tek disk olarak görüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı