Harici diski sanal bellek olarak kullanma

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde harici bir laptop diski var. Diski aparat ile bilgisayara bağlıyorum. Bu diski sanal bellek olarak kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Merhabalar. Elimde harici bir laptop diski var. Diski aparat ile bilgisayara bağlıyorum. Bu diski sanal bellek olarak kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Hocam hiç bulaşmayın derim performans farkı neredeyse hiç yok.

Hocam hiç bulaşmayın derim performans farkı neredeyse hiç yok.
Hocam 4 GB ramim mevcut ve ben Windows'un üzerine VMware'den linux kuracağım. Ramimin yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir şeyi araştırıyorum. Ek ram olursa fayda etmez mi?

Hocam 4 GB ramim mevcut ve ben Windows'un üzerine VMware'den linux kuracağım. Ramimin yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir şeyi araştırıyorum. Ek ram olursa fayda etmez mi?
Hocam kısaca söyle söyleyeyim RAM lerin hızları normal diskleri nazaran çok daha fazla Bu yüzden disk kullandığınızda yavaşlamalar olur, takılmalar olur. Oyun oynadığınızı düşünelim oyunun sistem gereksinimleri 8 GB RAM ama sende 4 GB var diyelim sen de 16 GB sanal bellek ayarladın oyuna girdiğinde yine kaslar yine donar çünkü o disk bir RAM hızına asla yetişemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…