Hocam hiç bulaşmayın derim performans farkı neredeyse hiç yok.Merhabalar. Elimde harici bir laptop diski var. Diski aparat ile bilgisayara bağlıyorum. Bu diski sanal bellek olarak kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Hocam 4 GB ramim mevcut ve ben Windows'un üzerine VMware'den linux kuracağım. Ramimin yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir şeyi araştırıyorum. Ek ram olursa fayda etmez mi?Hocam hiç bulaşmayın derim performans farkı neredeyse hiç yok.
Hocam kısaca söyle söyleyeyim RAM lerin hızları normal diskleri nazaran çok daha fazla Bu yüzden disk kullandığınızda yavaşlamalar olur, takılmalar olur. Oyun oynadığınızı düşünelim oyunun sistem gereksinimleri 8 GB RAM ama sende 4 GB var diyelim sen de 16 GB sanal bellek ayarladın oyuna girdiğinde yine kaslar yine donar çünkü o disk bir RAM hızına asla yetişemez.Hocam 4 GB ramim mevcut ve ben Windows'un üzerine VMware'den linux kuracağım. Ramimin yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir şeyi araştırıyorum. Ek ram olursa fayda etmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.