Harici dosyada CSS dahil edince çalışmıyor

gurco21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bir web sitesi yazıyorum proje biraz geniş onun için harici dosyada ve birden çok CSS kullanmam gerekiyor sebebi ise çok fazla karşıklık olmasın diyedir.
Her neyse harici dosyada CSS dahil edince çalışmıyor. Dedim belki hata yapıyorumdur diye bir ltane hazır HTML5 template indirdim oda çalışmıyor. Yani kod ile ilgili bir sorun olmadığına eminim.
Sorunun Windows 11 kaynaklı olabileceği düşüncesindeyim.
Böyle bir sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen varsa yazarsa sevinirim.

Aynı dizinde olsa bile kök dizin için tek nokta koyması gerek. Üst dizin için iki nokta koyulur.
Onu kast etmedim, direkt HTML ve CSS dosyasını aynı dizine koymuş sanırım arkadaş. Ekran görüntüsü gelirse daha iyi anlarız.

Eğer style.css dosyası index.html ile aynı dizinde olan css klasörü içindeyse şu şekilde yap;

./css/style.css
kod ile igili bir sorun yok hazır tema indirdim oda çalışmıyor istersen taslak oluştur at onu açayım çalışmayacak eminim.

Bu arada azım kuralı uyarısı yedim sebini bilmiyorum. (technopattan konu ile ilgisi yok)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-08-02 162708.png
    Ekran görüntüsü 2021-08-02 162708.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 227
Kod ile ilgili bir sorun yok. Hazır tema indirdim, o da çalışmıyor. İstersen taslak oluştur at onu açayım. Çalışmayacak eminim.
Dediğimi dener misin? Eğer olmazsa ben örnek yollarım. Olmazsa tüm dosyalarını zipleyip Drive'a yükle bir bakayım.

Dediğimi dener misin? Eğer olmazsa ben örnek yollarım. Olmazsa tüm dosyalarını zipleyip Drive'a yükle bir
olmuyor indirme linki atıyorum
!important kullan aynı bileşenlerde.
bende sanmıyorum ama inceleyecem
Ekledikten sonra sayfaya CTRL + F5 ya da SHIFT + F5 atmayı dene. Hangisiydi hatırlamıyorum.
sorun muhtemelen bununla ilgili bişey bilgisayar kendini resledi çünkü

Sitedeyken CTRL+F5 yapın, site kendini yeniler. Eğer bundan kaynaklıysa böyle çözebilirsiniz.
yok yenileme ile ilgili bir sorun değil firefox edge yandex browser hiç biri okumuyor. çerezleri falan sildim sonuç aynı farklı yerden başka bir html projesi buldum oda çalışmıyor. bilgisayarala alakalı proojeyi attım bakın sizde çalışacaktır.
Dediğimi dener misin? Eğer olmazsa ben örnek yollarım. Olmazsa tüm dosyalarını zipleyip Drive'a yükle bir bakayım.
replit te çalışıyor bir sorun yok kodda

@gurco21 önüne 2 nokta değil tek nokta koy. Bu hali bende de çalışmıyor, tek nokta yapınca çalışıyor. Dediğimi denememişsin.
helalin var tek nokta ile çalıştı yazlnız sorunu hala anlamadığım başka yerde çalışan şey niye benim bilgisarımda sistem değiştiriyor.
@gurco21 önüne 2 nokta değil tek nokta koy. Bu hali bende de çalışmıyor, tek nokta yapınca çalışıyor. Dediğimi denememişsin.
çok teşekkür ederim adamsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı