Harici ekran kartı FPS düşmesi

alililililili23

Centipat
Şimdi bundan 1 ay önce falan benim biligisayar camı kırıldı ve yaptırdım. Sonra yaptırdığım yerden aldım ve ekran kartı (harici) oyuna girdiğimde devreden çıkıyor. Aslında aygıt yöneticisine girdiğim zaman iki ekran kartı da gözüküyor ama gelişmiş görüntü ayarlarına giridiğimde sadece dahili olan Intel 4000 var. Oyunda bazen FPS normale dönüyor ama 30 sn oynadıktan sonra tekrar eskisi gibi oluyor. Varsa bir fikriniz söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna ısınma sorunu diyoruz. Harici ekran kartın oyun oynarken devreden çıksa idi DXGI ERROR DEVICE REMOVED benzeri bir hata alırdın. Bilmediğin için "ekran kartım devreden çıkıyor" diye bir kuruntu yapıyorsun.

Fikrim var. Cihazın içini açıp temizleyeceksin ve daha kaliteli bir macun kullanacaksın.

DxDiag altında da her zaman harici kart gözükmez. Yeni Windows 10 sürümlerinde "Oluşturucu" sekmesinde gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı