Harici ekran kartına geçiş yapamıyorum

ghettogangs

Centipat
Lenovo marka laptop bilgisayarımda resimdeki gibi 2 adet ekran kartı görünüyor. Sanırım birisi onboard fakat oyunlarda veya diğer uygulamalarda aktif olarak Intel Graphics kartını kullanıyor. R7 M360 görünse de hiçbir şekilde kullanamıyorum. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    57,3 KB · Görüntüleme: 98
Lenovo marka laptop bilgisayarımda resimdeki gibi 2 adet ekran kartı görünüyor. Sanırım birisi onboard fakat oyunlarda veya diğer uygulamalarda aktif olarak Intel Graphics kartını kullanıyor. R7 M360 görünse de hiçbir şekilde kullanamıyorum. Ne yapmam gerek?
Oyunlarda ve 3D uygulamalarda geçer ama, gecmez ise suna bir göz atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında bir yerden anlayamıyorum. Eğer dediğiniz gibi bir olay varsa geçiyor da olabilir. Fakat DotA 2 gibi bir oyunda en Low ayarlarda düşük FPS alıyorum bu sistemde. Biraz enteresan geldi. Çok iyi olmasa da bu deger normal gelmedi. Ben de onboardı düşündüm.

Önce bu rehberle doğrulayın, sonra destek sunarız:

Önce bu rehberle doğrulayın, sonra destek sunarız:

Aynı sorun bende var değerlerimi açtığım konuda paylaştım yardımcı olabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı