Harici ekran kartını aktifleştirme

Tuna cna

Femtopat
Daha fazla  
Bende AMD'de 2 tane GPU var biri 512MB diğeri 2 GB gösteriyor ben bu 2 GB'lik olanı nasıl aktif hale getireceğim lütfen biri bana yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyor isen oyunlar otomatik 2. GPU kullanır. Eğer Masaüstü ise monitörü harici ekran kartına bağla. Ekran kartlarında pasif-aktif durumu olmaz zaten. Çalışıyor veya devre dışı durumu olur. Eğer devre dışı ise Aygıt yöneticisinde gözükmez zaten.

Laptop kullanıyor isen oyunlar otomatik 2. GPU kullanır. Eğer Masaüstü ise monitörü harici ekran kartına bağla. Ekran kartlarında pasif-aktif durumu olmaz zaten. Çalışıyor veya devre dışı durumu olur. Eğer devre dışı ise Aygıt yöneticisinde gözükmez zaten

Laptop kullanıyorum fakat otomatik olarak kullanmıyor grafik ayarlarında da yüksek performans da da gözükmüyor sadece 512MB'lik olanı kullanabiliyorum.

Laptop kullanıyor isen oyunlar otomatik 2. GPU kullanır. Eğer Masaüstü ise monitörü harici ekran kartına bağla. Ekran kartlarında pasif-aktif durumu olmaz zaten. Çalışıyor veya devre dışı durumu olur. Eğer devre dışı ise Aygıt yöneticisinde gözükmez zaten.
Laptop kullanıyorum fakat otomatik olarak kullanmıyor grafik ayarlarında da yüksek performans da da gözükmüyor sadece 512MB'lik olanı kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı