Harici GPU Hiçbir Şekilde Kullanılmıyor

Zaten driver silip kurmayı Optimus modda iken yaptım. UMA Only ve Optimus'tan başka ayar yok.

Edit: UMA Only sadece İntel'i çalıştırıyormuş.

Bir sitede 361.43 ile gelen güncellemede GT5xxM lerde sorun yapıyormuş 5xx sürümünü kullananlar eskisini indirsin demiş doğrumudur?

Olabilir. Söylediğim gibi UMA Only sadece Intel için, diğer bir sürümü Optimus modda indirerek deneyin.

Zaten şuana kadar dediklerinizi Optimus modda yapmıştım. Varsa whatsapp'ınızı rica edebilirmiyim burası epey gecikmeli oluyor.

Hep sosyalde olamıyorum ama sorun buradan da çözülebilir,Whatsapp'a gerek olmadığını düşünüyorum . Eski bir sürümde bir daha deneyin.

Tamam. 353.62 sürümünü indiriyorum Revo Uninstaller yeterlimi yoksa yeniden DDU ile temizlememe gerek varmı? Malum DDU'da güvenli moda almak falan uzun sürüyor.

Denetim masasından temizleyip sonradan güvenli modda DDU ile temizlemenizi öneririm.

Pc'ne herhangi bir combofix antivirüs programı uyguladınmı ? Eğer uyguladıysan geçmiş olsun combofix antivirüs programı nvidia ayarlarını bozuyor. Format atmadan asla geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…