Harici GPU Hiçbir Şekilde Kullanılmıyor

Zaten driver silip kurmayı Optimus modda iken yaptım. UMA Only ve Optimus'tan başka ayar yok.

Edit: UMA Only sadece İntel'i çalıştırıyormuş.

Bir sitede 361.43 ile gelen güncellemede GT5xxM lerde sorun yapıyormuş 5xx sürümünü kullananlar eskisini indirsin demiş doğrumudur?

Zaten şuana kadar dediklerinizi Optimus modda yapmıştım. Varsa whatsapp'ınızı rica edebilirmiyim burası epey gecikmeli oluyor.

Hep sosyalde olamıyorum ama sorun buradan da çözülebilir,Whatsapp'a gerek olmadığını düşünüyorum :). Eski bir sürümde bir daha deneyin.

Tamam. 353.62 sürümünü indiriyorum Revo Uninstaller yeterlimi yoksa yeniden DDU ile temizlememe gerek varmı? Malum DDU'da güvenli moda almak falan uzun sürüyor.

Pc'ne herhangi bir combofix antivirüs programı uyguladınmı ? Eğer uyguladıysan geçmiş olsun combofix antivirüs programı nvidia ayarlarını bozuyor. Format atmadan asla geçmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı