kerem34556 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 6 Ekim 2020 #1 Harici ekran kartımı kullanamıyorum, GTA 5'te. Donanımlarım lazım olursa GTX 1650, Ryzen 5 3550H, 8 GB RAM.
Harici ekran kartımı kullanamıyorum, GTA 5'te. Donanımlarım lazım olursa GTX 1650, Ryzen 5 3550H, 8 GB RAM.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 6 Ekim 2020 #2 Aynı konuyu neden iki kere açtınız. Artı 1 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Ekim 2020 #3 İbrahim Gürel dedi: Aynı konuyu neden iki kere açtınız. Genişletmek için tıkla... Bazen moderatörler açabiliyor. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Aynı konuyu neden iki kere açtınız. Genişletmek için tıkla... Bazen moderatörler açabiliyor.
KS KS kerem34556 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 6 Ekim 2020 #4 İbrahim Gürel dedi: Aynı konuyu neden iki kere açtınız. Genişletmek için tıkla... Diger hesabımdan gecici sure ban yedim Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Aynı konuyu neden iki kere açtınız. Genişletmek için tıkla... Diger hesabımdan gecici sure ban yedim
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 6 Ekim 2020 #5 kerem34556 dedi: Harici ekran kartımı kullanamıyorum, GTA 5'te. Donanımlarım lazım olursa GTX 1650, Ryzen 5 3550H, 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İşlemcinizdeki dahili GPU kullanılıyor Windows grafik ayarlarından GTX 1650 ile açılması için ufak ayar yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakilerin aynısını yaparak sonuçları paylaşırsanız memnun olurum. Artı 0 Eksi
kerem34556 dedi: Harici ekran kartımı kullanamıyorum, GTA 5'te. Donanımlarım lazım olursa GTX 1650, Ryzen 5 3550H, 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İşlemcinizdeki dahili GPU kullanılıyor Windows grafik ayarlarından GTX 1650 ile açılması için ufak ayar yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakilerin aynısını yaparak sonuçları paylaşırsanız memnun olurum.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 6 Ekim 2020 #6 Ayarlar>sistem>monitör>en altta grafik ayarları> oradan göz atıp oynamak istediğin oyunu seç değiştir deyip yüksek performans GPU'yu seç. Artı 0 Eksi
Ayarlar>sistem>monitör>en altta grafik ayarları> oradan göz atıp oynamak istediğin oyunu seç değiştir deyip yüksek performans GPU'yu seç.
A ardacaglayan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2018 Mesajlar 208 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #7 İşlemci modelinize göre bilgisayarınız bir laptop. Konuyu masaüstü sekmesinde açma sebebinizi anlamadım. Biosta bunla alakalı seçenek olması lazım. Yoksa arama çubuğuna grafik ayarları yazarak hangi GPU'yu kullanmak istediğini seçebilirsin. Artı 0 Eksi
İşlemci modelinize göre bilgisayarınız bir laptop. Konuyu masaüstü sekmesinde açma sebebinizi anlamadım. Biosta bunla alakalı seçenek olması lazım. Yoksa arama çubuğuna grafik ayarları yazarak hangi GPU'yu kullanmak istediğini seçebilirsin.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 6 Ekim 2020 #8 kerem34556 dedi: Diger hesabımdan gecici sure ban yedim Genişletmek için tıkla... İki adet hesap yasak değil mi? @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
kerem34556 dedi: Diger hesabımdan gecici sure ban yedim Genişletmek için tıkla... İki adet hesap yasak değil mi? @Recep Baltaş
KS KS kerem34556 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 6 Ekim 2020 #9 erenkrgloglu dedi: İşlemcinizdeki dahili GPU kullanılıyor Windows grafik ayarlarından GTX 1650 ile açılması için ufak ayar yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakilerin aynısını yaparak sonuçları paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Efendim ben Riseclient'i yapmaya calısmıyorum GTA'yı yapmaya calısıyorum. Erenyldrr dedi: Ayarlar>sistem>monitör>en altta grafik ayarları> oradan göz atıp oynamak istediğin oyunu seç değiştir deyip yüksek performans GPU'yu seç. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: İşlemcinizdeki dahili GPU kullanılıyor Windows grafik ayarlarından GTX 1650 ile açılması için ufak ayar yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakilerin aynısını yaparak sonuçları paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Efendim ben Riseclient'i yapmaya calısmıyorum GTA'yı yapmaya calısıyorum. Erenyldrr dedi: Ayarlar>sistem>monitör>en altta grafik ayarları> oradan göz atıp oynamak istediğin oyunu seç değiştir deyip yüksek performans GPU'yu seç. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim olmuyor.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 6 Ekim 2020 #10 İbrahim Gürel dedi: İki adet hesap yasak değil mi? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hem yasak hem de suç. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: İki adet hesap yasak değil mi? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hem yasak hem de suç.