Harici harddisk bilgisayarı yavaşlatıyor

İsmail Budak

Hectopat
Daha fazla  
Arakdaşlar bilgisayarımdaki dahili harddisk 500 gb dı benim program ve windows arşivim çok yer kapladıgı için elimde bulunan bir hardiski bilgisayarıma taktım arşivimi o harddiske takarak bilgisayarımı rahatlattıgımı düşündüm. Takttıgım harddisk 150 gb , win7 de iken bir sıkıntım yoktu fakat win8 e geçiş yaptıktan sonra fark ettim ki eger bu harici harddiskin güç kablosunu çıkarır bilgisayar ile bir baglantısı kalmaz ise win8 daha çabuk açılıyor çok çok fark eden bir hızda açılıyor ama harici harddisk takılı iken win8 daha yavaş açılıyor. Acaba ne yapabilirim hardiski kasadan sökmek istemiyorum çok işime yarıyor sata baglantılarını kontrol ettim güç kablolarını kontrol ettim hemsi düzgün bir şekilde çalıyor. Acaba bu problem neyden kaynaklanıyor ? Uzun bir yazı oldu özür dilerim, cevaplayan herkese teşekkür ederim :)

Nightmare sorunum özetle şöyle; benim bilgisayarım içinde 500 gb hard disk ile geldi benim birçok müzik program arşivim var 200 gb lık bir arşivim.Ben bu arşivi başka bir hard diske aktarmak istedim ki windows daha rahat çalışsın diye ve bir hard disk taktım bilgisayarıma 150 gb lık bu harddiske arşivimi yükledim bilgisayarım rahatladı ama hardisk i bilgisayardan çıkardıgımda win8 daha hızlı açılıyor harddiski bilgisayarda iken win8 çok daha yavaş açılıyor bekletiyor unun nedenini merak ediyorum çözüm arıyorum :) Hard disk usb tarzı degil normal sata girişli harddisk tir..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı