Takıp çıkartırken güvenli kaldır yaptın mı?Merhaba, önceden sorunsuz çalışıyordu ama bir kere takıp çıkardıktan sonra bir daha çalışmadı neden olabilir? Işığı falan da yanmıyor.
Güvenli kaldırma ne demek?Takıp çıkartırken güvenli kaldır yaptın mı?
Kablo değişip kontrol ettin mi?
Başka usb girişinde kontrol ettin mi?
Bunları yaparken elini üstüne koy, içinde herhangi bir titreşim/motor hareketi var mı bak, varsa ne ala, yoksa anakartı yanmıştır ve aynısıyla değiştirilerek içindekiler kurtarılabilir bir ihtimal.
Cihazı kaldır, güvenle kaldır, güvenli kaldır tüm depolama aygıtları için yapılması elzem... şu videoda görebilirsin - standartta açık gelirdi, ne zamandan beri kapalı geliyor onu bilemedim.Güvenli kaldırma ne demek?
Şu an elimde başka kablo yok.
3-4 Usb girişinde denedim ama çalışmıyor.
Cihazı kaldır, güvenle kaldır, güvenli kaldır tüm depolama aygıtları için yapılması elzem... şu videoda görebilirsin - standartta açık gelirdi, ne zamandan beri kapalı geliyor onu bilemedim.
Böyle mi yaptın yoksa çıkartayım dedin hop çıkarttın mı klavye,fare gibi?
Hoppala, XboX'un usb girişi biraz sıkı ve sen usb'yi takıp çıkartırken sorun yaşıyorsun normalde? O benzer bir kablo veya yeni bir kablo ile dene, HDD'ni bir başka bilgisayarda denediğinde çalışmıyorsa o zaman umarım sorun sadece kablodadır.Hocam ben Xbox'da kullanıyorum muhtemelen giriş yeri bozuldu çünkü takınca usb kendini geri atıyo bazen de takılıyo ama çıkarırken zorla çıkarıyorum ve çıkarıken de tık diye ses geliyo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.