Mr.Bonjovi
Megapat
Merhaba arkadaşlar, bölümdeki Windows indirme bağlantıları konusundaki linkte bulunan Windows inmiyor. One drive açılıyor fakat indir diyince hiçbir tepki vermiyor. Bir torrent sitesinden 6050906 sürümünü buldum pro vlc diyor ve update 3 içeriyormus. Bunun ile forumda Recep beyin linkini koyduğu arasında ne fark var ? Bunu kurabilir miyim sizce?
Bir de daha önce Windows 8'i technopat videolarina bakarak usb ile kurmustum fakat simdi Windows 8.1 usb belleğime sığmıyor. Bende bir adet WD My passport ultra aldim 2 Tb. Bu Usb harddiski usb flash bellek gibi kullanarak Windows kurulumu hazırlayabilir miyim? Flash bellekte yaptiğimiz sekilde ? Eğer yapabilirsem yaptiktan sonra geri hangi formatta bicimlendireyim ?
Not: Turkce karakterler olmadigi icin kusura bakmayin Tr klavye kullanmiyorum.
Bir de daha önce Windows 8'i technopat videolarina bakarak usb ile kurmustum fakat simdi Windows 8.1 usb belleğime sığmıyor. Bende bir adet WD My passport ultra aldim 2 Tb. Bu Usb harddiski usb flash bellek gibi kullanarak Windows kurulumu hazırlayabilir miyim? Flash bellekte yaptiğimiz sekilde ? Eğer yapabilirsem yaptiktan sonra geri hangi formatta bicimlendireyim ?
Not: Turkce karakterler olmadigi icin kusura bakmayin Tr klavye kullanmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: