Harici HDD nasıl sağlıklı hale getirilir?

osmanmurat885

Hectopat
Herkese selam. Konu başlığında olduğu gibi.

DLNGOn.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune Pro ile quick scan ayarını açmadan bad sector taraması yapar mısın?
Dostum, yaptım. İki nokta hariç tamamı yeşil. Üç defada tamamladım. Dediğim gibi iki nokta. Bu da demek oluyor ki sanırım, 2 yerde bad sector var. Ne tavsiye edersin. Garantiye versem, Teknosa'dan almıştım. Sanırım garantisi devam ediyor ama garanti kapsamında mıdır? Kendim onarabilir miyim? Bunu düzeltecek program var mıdır?
Edit: sony hdd - Hızlı Resim

Son düzenleme:
Dostum, yaptım. İki nokta hariç tamamı yeşil. Üç defada tamamladım. Dediğim gibi iki nokta. Bu da demek oluyor ki sanırım, 2 yerde bad sector var. Ne tavsiye edersin. Garantiye versem, Teknosa'dan almıştım. Sanırım garantisi devam ediyor ama garanti kapsamında mıdır? Kendim onarabilir miyim? Bunu düzeltecek program var mıdır?
Edit: sony hdd - Hızlı Resim
Garantisi devam ediyorsa gönderin. Bazı programlar ile bad sector olan kısımlara veri yazılmasını önleyebilirsiniz ama bunlar zamanla artacağı için kullanılabilir depolama alanı da azalacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı