osmanmurat885
Hectopat
Herkese selam. Konu başlığında olduğu gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun sürer mi? 1 TB ve dolu.HD Tune Pro ile quick scan ayarını açmadan bad sector taraması yapar mısın?
Biraz uzun sürebilir.Çok uzun sürer mi? 1 TB ve dolu.
Dostum, yaptım. İki nokta hariç tamamı yeşil. Üç defada tamamladım. Dediğim gibi iki nokta. Bu da demek oluyor ki sanırım, 2 yerde bad sector var. Ne tavsiye edersin. Garantiye versem, Teknosa'dan almıştım. Sanırım garantisi devam ediyor ama garanti kapsamında mıdır? Kendim onarabilir miyim? Bunu düzeltecek program var mıdır?HD Tune Pro ile quick scan ayarını açmadan bad sector taraması yapar mısın?
Garantisi devam ediyorsa gönderin. Bazı programlar ile bad sector olan kısımlara veri yazılmasını önleyebilirsiniz ama bunlar zamanla artacağı için kullanılabilir depolama alanı da azalacaktır.Dostum, yaptım. İki nokta hariç tamamı yeşil. Üç defada tamamladım. Dediğim gibi iki nokta. Bu da demek oluyor ki sanırım, 2 yerde bad sector var. Ne tavsiye edersin. Garantiye versem, Teknosa'dan almıştım. Sanırım garantisi devam ediyor ama garanti kapsamında mıdır? Kendim onarabilir miyim? Bunu düzeltecek program var mıdır?
Edit: sony hdd - Hızlı Resim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.