Harici HDD önerisi

Lysuo

Decapat
Katılım
21 Mayıs 2021
Mesajlar
148
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Soru zaten başlıkta. Oyun indirmek için alacağım. Uzun ömürlü olmasını dilerim. Aklımda bir model var Toshiba Canvio Basic alınır mı? Veya alternatif bir şey mi almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soru zaten başlıkta. Oyun indirmek için alacağım. Uzun ömürlü olmasını dilerim. Aklımda bir model var Toshiba Canvio Basic alınır mı? Veya alternatif bir şey mi almalıyım?
Toshiba'nın sağlam marka olduğunu düşünüyorum. Alınabilir aslında ama Düşündüğünüz Depolama alanı ne kadar? Ayrıca harici derken bilgisayara monte edebilme olayınız yokmu?
 
Toshiba'nın sağlam marka olduğunu düşünüyorum. Alınabilir aslında ama düşündüğünüz depolama alanı ne kadar? Ayrıca harici derken bilgisayara monte edebilme olayınız yok mu?

1 TB. Bilgisayara monte etmek gelmişti benim de aklıma ancak bilgisayarda soket girişi olmadığı için harici almak mecburiyetindeyim.


750 850 arası.
 
Aslında hariciden kastım baktığım ürün kablolu. Fazladan SATA bağlantısı ile takılandan bahsettim.

Bana göre her HDD harici. Kasa kapağını açarsın, takarsın ve SATA ile bağlantı yaparsın, oyununu veya dosyanı atar bağlantıyı sonlandırırsın ve HDD'ni rafa kaldırırsın veya farklı bir PC'de SATA bağlantısı yapıp dosya aktarımı yaparsın :) tabii harici HDD diye satılan küçük, ince ve kibar HDD'ler de var ama bana göre WD Blue ve Green.
 
WD Blue 1TB

Ürünün yeni nesil olanı:

Ucuz olduğu için Seagate Barracuda disklere yönelmeye çalışmayın hocam, benim attığım iki ürününden birini alabilirsiniz.

Bunlar harici değil benim bilgisayarımda hard diski takıp çalıştırabilieceğim yer yok. O yüzden harici alıyorum. Zaten Seagate markasını çoğu kişi önermiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı