Harici numpad alınır mı?

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bazı oyun ve programlarda Numpad'lere özel kısayollar oluyor. Klavyem %75 olduğu içinse onları kullanamıyorum. Bu tarz harici Numpad'lerin alınmaması için bir sebep var mı?

Pek bir fikrim yok bu konuda ama bence bir sorun olmaz. Zaten aşırı kullanılan bir şey olmadığı için aşırı kaliteli olmasına da gerek yok diye düşünüyorum.

Pek bir fikrim yok bu konuda ama bence bir sorun olmaz. Zaten aşırı kullanılan bir şey olmadığı için aşırı kaliteli olmasına da gerek yok diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum.
Matematikle uğraşan birisi olarak bile almam. Gerek yok.
Gerek oluyor bana maalesef.

War Thunder da hava kuvvetleri oynuyorsan kesinlikle alman gerekiyor.
War thunder oynamıyorum ama numpad'in büyük kolaylık sağladığı birçok oyun var.

Bazı oyun ve programlarda Numpad'lere özel kısayollar oluyor. Klavyem %75 olduğu içinse onları kullanamıyorum. Bu tarz harici Numpad'lerin alınmaması için bir sebep var mı?

Eski bir klavyeniz varsa onu takın. Eğer yoksa satın almak mantıksız olmaz.

Sorun yaratacağını sanmıyorum. Tek sorun 2-3 model harici Türkiye'de doğru düzgün bir model bulunmuyor. Onların fiyatı da o kadar uygunda değil.

Eski bir klavyeniz varsa onu takın. Eğer yoksa satın almak mantıksız olmaz.
Kaliteli bir %100 klavyem var ama şu an kullandığım klavyeyi sevdiğim için değiştirmek istemiyorum. Zaten numpad'i spesifik yerlerde kullanacağım için çok yer kaplamasını da istemiyorum.

Sorun yaratacağını sanmıyorum. Tek sorun 2-3 model harici Türkiye'de doğru düzgün bir model bulunmuyor. Onların fiyatı da o kadar uygunda değil.
300 TL'lık bir ürünün kalitesinden çok bir beklentim yok zaten ama çok kullanmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı