Çözüldü Harici ses kartının kapatma tuşu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Harici ses kartlarının kapatılma tuşu oluyor mu acaba? (bendekinde yok ama konu hakkinda bilgim olmadigindan, belki baskalarinda vardir diye dedim) ya da farklı bir şekilde devre dışı bırakılması mümkün mü? Sürekli USB'den çekip çıkartmadan?

Gunluk seyler için kullanilmadiginda gereksiz yere RAM ve guc harcadigi için boyle bir şeyi merak ettim. Ya da baska harcadigi, yordugu yerler varsa sistemde, ayni sekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows ayarlar menüsünden yapabilirsiniz. Buradan ses ayarlarını açın. Daha sonra göreceksiniz. Zaten fazla güç harcamaz.
Ayarlardan devre dışı bırakabilirsiniz. Ayarlar/Ses Denetim Masası'ndan yapabilirsiniz. Kapatma tuşu olanlar da olabilir. Kesin bir bilgim yok.

Windows ayarlar menüsünden yapabilirsiniz. Buradan ses ayarlarını açın. Daha sonra göreceksiniz. Zaten fazla güç harcamaz.

Çözüm
tech.png
Görseldeki devre dışı bıraka bastıktan sonra onboard ses kartını varsayılan aygıt olarak seç ve aktif et. Ses kartının üstünde kapatma tuşu yok ise USB kablosunu çıkartabilirsin.

Eki Görüntüle 1060565görseldeki devre dışı bıraka bastıktan sonra onboard ses kartını varsayılan aygıt olarak seç ve aktif et. Ses kartının üstünde kapatma tuşu yok ise USB kablosunu çıkartabilirsin.

USB kablosunu her gün hatta gunde birkaç kez takip cikartmak giris yerini bozar diye dusundum de. O yüzden kapama tusu arayisina girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı