Harley Davidson Bot Almayın

Hiç inandırıcı gelmedi. Ben kullanmasam inanacağım.
Ben alışamadım topuk vurması için yapılacak başka bir şey var mı bildiğiniz?

Reis ilk zamanlarda vurması çok doğal çünkü ayakkabının arkası deri ve senin ayağının şeklini alması biraz sürecek. Ayak alışana kadar yara bandı kullanacaksın daha sonra ayak derin kalınlaşacak ve ayakkabı vurmayacak. Kalın çorap giy ve yara bandı kullan. İlk zamanlar benim için de zordu ama şu an ayağımda var mı yok mu haberim bile olmuyor.

Topukları çekiçlettirip yumuşattım düzelmesi lazımdı ama henüz düzelmedi. Umarım düzelir çünkü bunu alırken en az 3 yıl giyerim diye aldım.
Tabiki zevkler ve renkler ama botun görünüşü bile rahatsız hissettirdi bana. :D Hiç rahat hissi vermiyor yani.

Haklısın. Senin ayağını sıktı almayız.
Sıkmadı arkadaşım topuğumu tahriş ediyor ilk mesajda yazmışım ayağım dans ediyor bu yüzden taban aldım. Markanın CEO'su musun anlamadım. İyi yanını söylüyorum sorun yok kötü yanını söyleyince mi sorun var?
Reis ilk zamanlarda vurması çok doğal çünkü ayakkabının arkası deri ve senin ayağının şeklini alması biraz sürecek. Ayak alışana kadar yara bandı kullanacaksın daha sonra ayak derin kalınlaşacak ve ayakkabı vurmayacak. Kalın çorap giy ve yara bandı kullan. İlk zamanlar benim için de zordu ama şu an ayağımda var mı yok mu haberim bile olmuyor.
İlk zamanlara göre daha iyi şu an ama bir ayakkabı tamircisine danışsam iyi olacak.

Harley-Davidson botları ben de beğenmiyorum. Aldım kullandım, çok kötü. Aynı dönem (2009) aldığım bir CAT bot var, hala giyiyorum. Hem de çok rahat. Columbia, Salomon, CAT varken başka marka almam. Hele hele H-D hayatta almam.

Harley-Davidson botları ben de beğenmiyorum. Aldım kullandım, çok kötü. Aynı dönem (2009) aldığım bir CAT bot var, hala giyiyorum. Hem de çok rahat. Columbia, Salomon, CAT varken başka marka almam. Hele hele H-D hayatta almam.
Salomon zaten çok farklı bir ürün. Ayrıca Merrell diye marka var araştırdığım kadarı ile en rahat botları üreten marka. Bir daha ki botumu bütçem olursa bu iki markadan birinden alacağım.

En güzeli ve favorim. Eski bir modeli var bende onu giyiyorum. Zamanında 2 çift almıştım birisi 2017 de emekli oldu şimdikini de 3 yıldır giyiyorum ve ne üşütme nede su geçirme var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı