Söylediklerinizi akşam deneyeceğim tekrar geri dönüş yaparım teşekkürler.Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalışmaz
Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalış
Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalışmaz
@akaReckless Hocam bu sefer de Vortex de invalid download links hatası alıyorum.
Vortex'i kurunca nexusmoda üzerinden mod Manager yoluyla indir modları sonra Vortex üzerinden modları install yaparak kur enabled yaparak aktifleştir en son olarak üstten deploy mods yapıp Launcher üzerinde aktifleşmiş olur. Aksi bir durum olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.