Harmony mod kurulmuyor

chidori22

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar diplomacy mod kurmak için harmony kurdum ama sürümler uymasına rağmen hata veriyor oyun açılmıyor çözümü var mı?

Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalışmaz

Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalışmaz
Söylediklerinizi akşam deneyeceğim tekrar geri dönüş yaparım teşekkürler.

Vortex üzerinden en güncel halini indirip öyle deneyin Vortex bu konuda en stabil işlevli mod kurma aracı kendimde onu kullanıyorum. Sadece harmony değil 4 tane ana mod var onları kurup öyle diplomacy indirin. 4 ana mod yokken hiçbiri çalış

@akaReckless Hocam bu sefer de Vortex de invalid download links hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Vortexi kurunca nexusmoda üzerinden mod manager yoluyla indir modları sonra vortex üzerinden modları install yaparak kur enabled yaparak aktifleştir en son olarak üstten deploy mods yapıp launcher üzerinde aktifleşmiş olur. Aksi bir durum olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Vortex'i kurunca nexusmoda üzerinden mod Manager yoluyla indir modları sonra Vortex üzerinden modları install yaparak kur enabled yaparak aktifleştir en son olarak üstten deploy mods yapıp Launcher üzerinde aktifleşmiş olur. Aksi bir durum olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam yaptım Allah senden bin kere razı olsun teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı