HarmonyOS 4 Tanıtıldı! İşte Yenilikleri

5 senelik telefona Samsung bile bakmıyor, Huawei mi bakacak?
Rekabet neyi gerektiriyorsa onu yaparlar.
4 sene sonra bakıyorsa bakar belki.

EMUI 10'dan sonra ben de diyordum daha güncelleme almaz adamlar 3 sürüm birden yükseltti. Ne olacağı belli olmaz hayatta.

Waydroidin adını hatırlayamadım o an, fazlasıyla yeterdi .

Ubuntu Touch kullananlar öyle kullanıyor zaten, @363652 sen cevapla abi yetiyor mu
Valla gayet iyi calisiyor Waydroid Honkai Star Rail bile oynadim akici sekilde. Tek eksisi pili cok hizli bitirmesi.

Harmony sistemi özellikle Huawei tabletlerde çok stabil çalışıyor. Keşke Huawel hala Android kullanıyor olsaydı.
Android kullaniyor zaten.

EMUI'da olan masaüstü modu özelliğinin hâlâ HoS'a gelmemesi gerçekten çok şaşırtıcı. Klavyesiyle ve faresiyle bir tablet alıyorsun ancak masaüstü modu yok.

Güncellemeler çok geç gelebiliyor. HoS 3.0, Matepad 11'e daha 1-2 hafta kadar önce geldi. HoS 4 için kimse bir şey diyemiyor bile. Bu kadar yavaş ve/veya eksik güncellemeler verilecekse keşke EMUI'a dönme seçeneği sunulsa. HoS gerçekten çok hızlı ve akıcı şekilde çalışıyor 3.0 sürümünde ancak sırf masaüstü modu için bir saniye durmaz EMUI'a geçerdim.

Hocam EMUI var bende hos hangi cihazlara geliyor? Benim telefonum Huawei nova 10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…