Tabii ki geçilir daha stabil çalışacağını düşünüyorum.Merhaba,
Bildiğiniz üzere Huawei Harmony OS duyurdu.
Ben Huawei P Smart 2018 model telefon kullanıyorum. Eğer bu modele gelirse kullanmayı düşünüyorum.
Sizce kullanılır mı?
Merhaba,
Bildiğiniz üzere Huawei Harmony OS duyurdu.
Ben Huawei P Smart 2018 model telefon kullanıyorum. Eğer bu modele gelirse kullanmayı düşünüyorum.
Sizce kullanılır mı?
Nereden biliyorsunuz hocam?O modele gelmeyecekmiş ama ben olsam Android'te kalırdım.
Merhaba,
Bildiğiniz üzere Huawei HarmonyOS'u duyurdu.
Sizce kullanılır mı?
Peki gelir mi hocam P Smart 2018 (FIG-XL) modele? Android 9 kullanıyorum.P Smart'ın Android 9'da yavaşlama sorunu vardı, geçmeniz daha iyi olacaktır.
Peki gelir mi hocam P Smart 2018(FIG-XL) Modele?
Fark etmez hocam. Android ben de arada bir kasıyor. Benim telefonda daha stabil çalışır diye düşünüyorum. Bekleyeyim Huawei haberlerini. Teşekkürler.Hocam ilk alan cihazlardan olmazsınız, bana kalırsa Harmony Os 3.0 'da bu cihazlara güncelleme gelir.
Giriş seviyesi telefonlara gelmeyecek diyorlar ama bence gelir. Sonuçta sistemlerinin Android'den daha stabil ve daha yüksek performanslı olduğunu iddia ediyorlar.Nereden biliyorsunuz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.