HarmonyOS'da Andoid'e kıyasla neyin eksikliği yaşanır?

HarmonyOS'dan MIUI'a geçen birisi olarak söylüyorum. Daha öncesinde One UI ve aplle deneyimlemiş birisi olarak HarmonyOS gerçekten çok kaliteli bir UI, Android'ler arasında 1. sıraya yerleştireceğim UI olur kendisi.
Durum çubuğundan tutunda uygulama düzenine kadar her şeyiyle kendine has özellikler sunuyor.
Sattığım Samsung'ların hiçbirisini özelemem ama P30'u çok özledim. Huawei gerçekten telefon olarak alınabilecek en mantıklı Android idi. Artık değil.

HarmonyOS3 Android tabanıyla geliyor. Yani Google servisleri hariç bir eksiklik yaşamazsın teoride. Onun için de uygulamalar mevcut.

Örneğin Google Play Store'daki Google servisi istemeyen ücretsiz uygulamaları Aurora Store ile indirebilirsin. Kendisi açık kaynak kodlu bir Google Play Store forku.

Örneğin Google Play Store'daki Google servisi istemeyen ücretsiz uygulamaları Aurora Store ile indirebilirsin. Kendisi açık kaynak kodlu bir Google Play Store forku.

Ama açıkçası HarmonyOS her ne kadar bildiğimiz Android'in biraz yamalanmış hali olsa da çok önermem. Halihazırda Google servisleriyle gelen Android'lerde ciddi telemetri problemleri varken Çin çıkışlı bir Android'de ne gibi telemetriler olur bir düşünün.

HarmonyOS'dan MIUI'a geçen birisi olarak söylüyorum. Daha öncesinde One UI ve aplle deneyimlemiş birisi olarak HarmonyOS gerçekten çok kaliteli bir UI, Android'ler arasında 1. sıraya yerleştireceğim UI olur kendisi.
Durum çubuğundan tutunda uygulama düzenine kadar her şeyiyle kendine has özellikler sunuyor.
Sattığım Samsung'ların hiçbirisini özelemem ama P30'u çok özledim. Huawei gerçekten telefon olarak alınabilecek en mantıklı Android idi. Artık değil.
Hocam EMUI'dan bahsediyorsunuz sanırsam. çünkü P30 demişsiniz. Bu telefonlar daha harmony almadı. veya farklı yollardan mı yüklediniz?

Hocam EMUI'dan bahsediyorsunuz sanırsam. Çünkü P30 demişsiniz. Bu telefonlar daha harmony almadı. Veya farklı yollardan mı yüklediniz?

Telefon Çince olunca harmony kuruluyor. Ben genel olarak EMUI kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı