Harry Potter 1-4 ve 5-7 lego serisinin Türkçe yaması var mı?

AlpTgin

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Hanımla oynamak için bu seriyi satın aldım. İnternette soner çakır adında bir arkadaşın yamasını buldum fakat yüklemekte başarısız oldum. Söylediğine göre text dosyasını direk oyunun klasörüne atmamız gerekiyormuş. Attım çalışmadı sanırım yamanın kendisinde sorun var. Bu yama dışında çalışan yama var mı? Varsa link atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Hanımla oynamak için bu seriyi satın aldım. İnternette soner çakır adında bir arkadaşın yamasını buldum fakat yüklemekte başarısız oldum. Söylediğine göre text dosyasını direk oyunun klasörüne atmamız gerekiyormuş. Attım çalışmadı sanırım yamanın kendisinde sorun var. Bu yama dışında çalışan yama var mı? Varsa link atar mısınız?

Düzeltme: Pardon, zaten bundan bahsediyormuşsunuz.

Ben kendi Türkçe yamamı yaptım, bahsettiğiniz diğer yamanın içini açtığımda neredeyse sadece başlangıç menüsünü Türkçe yapmışlardı, ben detaylı bir biçimde oyunu çevirdim, yapımı hakkında video linki burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı