LEGO Harry Potter 1-4 Years Türkçe yaması var mı?

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar selam. Oyunu satın alıp yükledim. Normalde İngilizce de oynayabilirim ama Türkçe yama varsa kullanmak istiyorum. Ancak baktığımda göremedim. Var mı yaması?

Varsa link atar mısınız?

Ben kendi Türkçe yamamı yaptım, diğer yamanın içini açtığımda neredeyse sadece başlangıç menüsünü Türkçe yapmışlardı, ben detaylı bir biçimde oyunu çevirdim, yapımı hakkında video linki burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kendi Türkçe yamamı yaptım, diğer yamanın içini açtığımda neredeyse sadece başlangıç menüsünü Türkçe yapmışlardı, ben detaylı bir biçimde oyunu çevirdim, yapımı hakkında video linki burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@pacxwheaa
Hikmet attığın video büyük ihtimal telif yemiş indirme linki duruyorsa tekrar atabilir misin? Bu oyunu gercekten oynamak istiyorum

@pacxwheaa
Hikmet attığın video büyük ihtimal telif yemiş indirme linki duruyorsa tekrar atabilir misin? Bu oyunu gercekten oynamak istiyorum.

Çok geç cevap verdim özür dilerim. Video telif yemedi, videoyu kendim kaldırmıştım. Şu an linki tekrar arıyorum, bulabilirsem atacağım. :)

Kusura bakmayın, linki bulamadım. MediaFire, Drive, mega gibi o zamanlar atabilmiş olabileceğim sitelere baktım fakat bulamadım. Üzerinden 1.5 yıl geçmiş, dosyayı nerede bulabileceğim hakkında en ufak bir bilgim yok. Tekrardan özür dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı