Harry Potter BluTV'den kaldırıldı mı?

Bomar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
BluTV'yi 1 senedir kullanıyoruz. Daha 2 hafta önce Harry Potter'ı izlemeye başlayayım dedim. Görüyordum başlayacaktım başlamadım şimdi başladım. 2. Filmi izlemeye şimdi niyetlendim baktım baktım yok, bulamadım. Dün de bi konu açılmış bu konuyla ilgili. 1 senedir veya daha fazladır BluTV'de olan bu film serisi şimdi şansıma başka (Prime Video galiba) platforma geçtiyse bahtsızlığıma üzülüyorum.

Bu içerik problemi yüzünden Reddit'te şikayet açılmış 6-7 yıldır Netflix kullanan biriyim aklınıza gelebilecek en iyi Amerikan dizilerini bitirdim fakat bunların birçoğu Netflix'te değildi bütün platformlara aylık olarak para vermeyi istemediğim için mecburen kacağa yöneldim. Ve bu kadar çok dizinin arasında LGBT bireylerin barındığı içerikler görmek çok can sıkıcı oldu. Harry Potter gibi bir serinin kalkması saçmalık olmuş.

Son düzenleme:
İşte bunun için "Korsan4Ever". Zaten birkaç farklı platforma birden para ödemek mantıklı değil.
Para ödemiyorum zaten, benim babam biraz cimri veya dikkatli bir insan. Nerde ne kampanya var hemen bulup katılabiliyor, işimize ne yararsa yapıyor. Şuan BluTV, Disney ve Tabii var ve bunlardan sadece tabii'ye para ödüyoruz. Yani benden çıkan yok ama saçma oldu Harry Potter'ın BluTV'den gitmesi biraz şanssızlığım

Para ödemiyorum zaten, benim babam biraz cimri veya dikkatli bir insan. Nerde ne kampanya var hemen bulup katılabiliyor, işimize ne yararsa yapıyor. Şuan BluTV, Disney ve Tabii var ve bunlardan sadece tabii'ye para ödüyoruz. Yani benden çıkan yok ama saçma oldu Harry Potter'ın BluTV'den gitmesi biraz şanssızlığım
Siz de en saçmasına para ödemişsiniz. Her şeyden bandrol vergisi alan kamu kurumu olan TRT'nin streaming platformuna para verilmez.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı