- Makaleler
- 4
Eki Görüntüle 1711277
50 TL Yemeksepeti kodu almıştım 30 TL'ye, bozuk çıktı, memnuniyet adına 47.5 TL kupon tanımladılar, hem 17.5 TL karda oldum hem de bedava kitap almış oldum![]()
İyiymiş
Eki Görüntüle 1711277
50 TL Yemeksepeti kodu almıştım 30 TL'ye, bozuk çıktı, memnuniyet adına 47.5 TL kupon tanımladılar, hem 17.5 TL karda oldum hem de bedava kitap almış oldum![]()
Yanlış hatırlamıyorsam ortaokulda 2. Ve 3. Kitapları okumuştum. Sınıfta da yılbaşı çekilişinde arkadaşım bana lanetli çocuk hediye etmişti.Kitapları net öneririm, kitapların yanında filmler komik kaçıyor o derece. Tabii olayları bildiğinizden o kadar etkileyemeyebilir ama yine de okuyun hocam net.
Hiçbir fikrim yok hocam ben normal versiyonları okudum.Yanlış hatırlamıyorsam ortaokulda 2. Ve 3. Kitapları okumuştum. Sınıfta da yılbaşı çekilişinde arkadaşım bana lanetli çocuk hediye etmişti.
@Cthulhussy hocam hazır 3 dakika kalmış indirimin bitmesine normal halinden bir farkı oluyor mu bu kitapların?
İndirim tam bitiyordu hemen aldım. Zaten fark olsa da ne kadar fark edebilir ki.Hiçbir fikrim yok hocam ben normal versiyonları okudum.
İçerik olarak Felsefe Taşı var artı Ravenclaw evi hakkında bilgiler yer alıyor.Ravenclaw özel baskı olunca içeriğinde bir değişiklik oluyor mu? Film serisini 2-3 sene önce 5 kere bitirmiştim. Belki de sayenizde kitaplara da başlarım.
Olsun o kadar derinine inme boşver. Ben de TERF'leri sevmem.Bir kitap için iyi fiyat ama yazar TERF olunca bu kadarcık paraya bile değmez diyorum.
Bitmiş indirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.