Harun Deniz Tecavüz Olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Bu olaya sessiz kalmamamız lazım!
Okurken kanım dondu... ne diyeceğimi bilemiyorum.
Olay en kısa olarak özet geçersek bu Harun Deniz denen şahsın bu kadına tecavüz etmesiyle oluyor. İlk önce kadın karşı koymayı başarsa da sonraki girişiminde başarısız oluyor ve bu evli adam kadına vahşice tecavüz edip sonra da tehdit savurması. Ardından da para teklif etmesi.
Polise gidince de aradığı desteği tam olarak bulamayan kadının davası 18 Mart'ta görülecek ve bu adam hala Adli kontrol şartıyla serbest!
Olabildiği kadar sesimizi duyurmamız lazım.
Ülkemizdeki adalet ile 2 kere serbest kaldı.
Hala daha şoktayım. Detaylar Twitter adresinde yazıyor.

Her şeyi dine bağlamayın yeter ya.
Ama cezalar caydırıcı değil ki, bak kardeş şeriata göre olan cezaları araştır. Caydırıcı cezalar, kimsenin gücü yetmez böyle şeylere korkudan. Şimdi adam keyfine adam öldürüyor 20 yıl sonra çıkıyor bir daha aynı şeyi yapıyor. Ama şeriatta direkt idam, kimse de cinayet işleyemez çünkü kelle gider.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya milletin kafasını kesmek çözüm değil. En ufak açıkta bir yolunu bulur yine yapar. Çözüm eğitim ve adalette bitiyor. Maalesef Türkiye'de ikisi de işlemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayamıyorum, neye göre nasıl serbest kalabiliyor bu insan müsveddeleri, nasıl vicdanları bir sapığın, tecavüzcünün dışarıda ellerini kollarını sallayarak gezmesine rahat kalabiliyor? Aklım almıyor, gerçekten. Ülkemizde bir sürü kadın, erkek ve hayvan tecavüze uğruyor, herkes bihaber olmasına rağmen, herkesin yetersiz güvenlik ve adalet şartlarından kadınların güvende olmadığını bilmelerine rağmen, neden böyle yapılıyor?

Açtığım bu konuya "Kızgın" ifadesi atan 2 arkadaş neyi amaçlıyor acaba? Durum ortada ve cidden vahim.
Ülke adaleti Twitter ile sağlanmaya çalışılıyorsa durum çok vahim.
Ördeğe tecavüze 150 lira gibi cezayla serbest bırakıyorlar. Adam öldüreni serbest bırakıyorlar. Ama Van'da 2 öğretmen sarıldı diye soruşturma+işten atma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…