Harvard Üniversitesi İnterneti

temel52

Hectopat
Daha fazla  
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar; açıkçası bana çok inandırıcı gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harvard gibi bir üniversitenin internetinten bahsediyoruz daha yüksek bile olabilir.

Her yeri 3. sınıf dünya ülkesi olan Türkiye gibi görmeyin lütfen. :) Elektrik kesilir, sular gelmez, internet hızı yerlerde, alım seviyesi çok düşük, vergiler katlanarak çoğalıyor, işsizlik almış başını gitmiş. Yani normal diyorum oradaki internet hızı. ;) Yıllardır 1 mbps hızı bile göremedim artık resmen imrenerek bakıyorum şu internet hızlarına ya. Hele AKK saçmalığına ve alınan o kadar hizmet ücretine ne demeli? Ortada hizmet falanda yok ayrıca ama çaktırmayın siz Almanya bizi kıskanıyor, Avrupa'da birinciyiz falan ne lazım Türk insanına, İNSAN gibi yaşamak. İlla her yerde asgari şartlara talim geleceğiz bu şartların değişmesi lazım bir an önce yoksa halimiz yaman.

Son düzenleme:
Vds ye ihtiyaç kalmaz dünyayı indiririm :) akk yüzünden canımız çıkıyor keşke her evde bu hızda bir internet olsa rahat ederiz hiç değilse

Video biraz sahte gibi. MS değeri 1 çıkması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok yüksek hızlı internetlerde değer 1/2 arasındadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı