Rafa Silvamız var diye uyutarak maksimum bu noktaya kadar sürdürebildiler. 5-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası prime real madrid kadrosu kurmuş gibi rehavete kapılıp takviye yapmadılar.
Galatasaray ise sorunlu tüm oyuncuları değiştirip doğru takviyeleri yaparak yine Süper Lig'de lider durumda.
Hasan Arat hayal aleminde yaşayan, evinde Ramiz Karaeski racon sahneleri izleyip taraftarın gaza gelen biridir.
Kusura bakma güldüm ama 4 gün ne demek? Transferler başladığı anda zaten bu işin buraya geleceği belliydi. Biraz Twitter'da dolansan aylar önceden bu konuyla ilgili atılmış binlerce tweet bulabilirsin.
Jk taraftarı ayakta uyudu! İş işten geçince gönderse ne olur? Ki zaten göndermemiş.
Gündemi buradan takip ediyorum belki? Sonuçta kategorinin adı Dünya ve Türkiye Gündemi. Ve ayrıca neye yorum yapacağımı veya yapmayacağımı sana mı soracağım?
Gündemi buradan takip ediyorum belki? Sonuçta kategorinin adı dünya ve Türkiye gündemi. Ve ayrıca neye yorum yapacağımı veya yapmayacağımı sana mı soracağım?
Saçma sapan bir argümanla konuya dahil oluşundan ve bu konudaki ısrarından anlaşılıyor ki boş ve sorunlu bir insansın, senin gibi biriyle tartışmayacağım. Kendine iyi bak.