Arslanomer
Picopat
Ben istifa etti diye biliyorum.
Sadece futbol görevinden istifa etti. Hâlâ başkan.
Ben istifa etti diye biliyorum.
Şaka gibi ya şöyle cambazlık yapmayı çok iyi biliyorlar. Futbol kulubünde futbol görevini devretmiş harika ya taraftarlar gözünü açsın.Sadece futbol görevinden istifa etti. Hâlâ başkan.
Futbolu yönetmiyor basketbol felan onda transfer teknik direktör falan Hüseyin Yücel ilgilenecek.Hasan Arat başkan değil mi dostum? Şu an hala görevinin başında ise nasıl istifa etmiş oluyor?
Açıkçası fenerbahçelilerin yıllardır Ali koç'a yapamadığını Beşiktaş jk taraftarı 4 günde yaptı.
Ya siz, ne düşünüyorsunuz?
Herkes sizin gibi gündemi takip etmek zorunda mı?Kusura bakma güldüm ama 4 gün ne demek? Transferler başladığı anda zaten bu işin buraya geleceği belliydi. Biraz Twitter'da dolansan aylar önceden bu konuyla ilgili atılmış binlerce tweet bulabilirsin.
Jk taraftarı ayakta uyudu! İş işten geçince gönderse ne olur? Ki zaten göndermemiş.
Herkes sizin gibi gündemi takip etmek zorunda mı?
Gündemi buradan takip ediyorum belki? Sonuçta kategorinin adı Dünya ve Türkiye Gündemi. Ve ayrıca neye yorum yapacağımı veya yapmayacağımı sana mı soracağım?Gündemi takip etmeyen insanın Hasan Arat'in istifası ile ilgili bir konu açması veya bu konuya yorum yapmaya gelmesi sana mantıklı mı geliyor?
Gündemi takip etmiyorsan buraya neden cevap yazıyorsun? Burada yazılanları okuyorsan zaten gündemi takip etmiş oluyorsun. Komedi..
Cevap yazmak için boş argümanınızı ortalığa salmayın.
Gündemi buradan takip ediyorum belki? Sonuçta kategorinin adı dünya ve Türkiye gündemi. Ve ayrıca neye yorum yapacağımı veya yapmayacağımı sana mı soracağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.