Resimi iyi çekemiyorum uzaktan çekince 1mb yi geçiyorDostum resimde hiç bir şey anlaşılmıyor. Daha net fotoğraf paylaşabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Sorununa gelirsek Anakartının teknik servisi olmadıkça hiç bir bilgisayarcının anakartının bozuk parçasını değiştirebileceğini sanmıyorum. Ve alacakları ücret yüksek bir meblağ olacaktır diye tahmin ediyorum.(Örnek: Tabletimin çıkan power tuşu için 50 TL istemişlerdi.) Temizinden yeni bir anakart alman daha sağlıklı olacaktır.
İyi forumlar.![]()
Sistemde olumsuz bir değişiklik oldumu ki değiştirmeyi düşünüyorsun?
Her zaman dostum.Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim az önce tamire götürdüm yarın akşam alacağım inşallah hakkınızı helal edin
Hayı bizim evin sol tarafı internet kafe babamın arkadaşı oluyor kendisi ona verdimServise mi ?
Her zaman dostum.
Not: Ekran kartın gelince buraya durumunu ve tamir kalitesini yazarsan herkes faydalanabilir.![]()
Bozulan ekran kartı değil parçanın adını unuttumHer zaman dostum.
Not: Ekran kartın gelince buraya durumunu ve tamir kalitesini yazarsan herkes faydalanabilir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.