Hasar gören ekran kartı alınır mı?

Khadrius

Hectopat
Daha fazla  
"Macun değişimi yapılırken vidalama sonucu kartın veri yolları hasar görmüştür. Ürün serviste garanti dışı yapılmıştır.

08/09/2023 itibarıyla 1 sene olarak garanti süresi yeniden güncellenmiştir."

Şeklinde bir dipnot düşülmüş böyle bir şeyin olma olasılığı var mı ürün ASUS marka 3080.

"Macun değişimi yapılırken vidalama sonucu kartın veri yolları hasar görmüştür. Ürün serviste garanti dışı yapılmıştır.

Şeklinde bir dipnot düşülmüş böyle bir şeyin olma olasılığı var mı ürün ASUS marka 3080.
Ne kadar vericeksiniz?

Fiyatı önemli. Ben olsam eğer yarı yarıya gibi bir fiyat olmadığı sürece böyle bir kartı almazdım. Bir ayağı çukurda.

Öncelikle bu tarz durumlarda veri yolu tamamen hasar görmeyebiliyor. Yani dışından sadece bir hasar olarak denilebilir. Ama yine de bütçe olarak en az yarısı olması gerekir ki en azından alınması için. Çünkü net olarak ne olacağı belli değil.

Çalışıyorsa çalışıyordur. Veri yolu hasarı PCB'yi bükmediğin veya bir daha üzerinden vida ile geçmediğin sürece yeniden ortaya çıkmaz. Tabii sen yinede hasarı bahane edip sağlam bir indirim iste.

Son düzenleme:
Fiyatı önemli. Ben olsam eğer yarı yarıya gibi bir fiyat olmadığı sürece böyle bir kartı almazdım. Bir ayağı çukurda.
fiyat 9500 tl

Öncelikle bu tarz durumlarda veri yolu tamamen hasar görmeyebiliyor. Yani dışından sadece bir hasar olarak denilebilir. Ama yine de bütçe olarak en az yarısı olması gerekir ki en azından alınması için. Çünkü net olarak ne olacağı belli değil.

9500 TL ve şu an durumunu sordum çalışıp çalışmadığına servisle alakalı cevap bekliyorum.

Arkadaşlar benim sorum aslında şuydu ürün garanti dışı edildikten sonra tekrar garanti kapsamına alınabiliyor mu?

Ne kadar vericeksiniz?
9500 tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı