Hasar gören monitör kullanıcı hatası denmeden servise nasıl gönderilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam beyler sizinde birşeyleriniz kazara bozulursa en azından kazara başkası bozarsa direk atın ben ahlaksız olduğum için bu tür şeyler yapmam normal baya iyi forumlar

Hepinize iyi geceler, bugün başıma çok kötü bir olay geldi belki yardım edebilirsiniz aranızda bu duruma düşenler olabilir. Olay dün oldu işteydim bana monitörün fotoğrafını abim yolladı; 3Uz10q - Hızlı Resim bu şekilde sağ üstten darbe almış, olay ise benim masam balkon kapısının yanında evdekiler balkondan bir şey alıp koyarken kolinin köşesini çarpmışlar. Şimdir konuya gelmek istiyorum bunu garantiye yollasam kullanıcı hatası falan derler mi? Dememeleri için nasıl biri bahane uydurmalıyım? Ekranda bir şey yok iç taraf gitmiş kırık çızık falan yok.

Yapamazsınız, firma çalışanları robot değil senin benim gibi insanlar. Böyle bir durumun durduk yere meydana gelmeyeceğini anlayabilirler. Paranızı komşunuzdan isteyin sonuçta monitörünüzü kıranlar onlar.

Tamam beyler sizinde birşeyleriniz kazara bozulursa en azından kazara başkası bozarsa direk atın ben ahlaksız olduğum için bu tür şeyler yapmam normal baya iyi forumlar
Buraya ne yapabilirim diye gelip düzgünce sorsanız herkes bildiğini anlatır, ama siz buraya gelip böyle bir durum yaşandı ne yalan uydursam veya nasıl kandırsam gibi bir mânâ da buluyorsunuz. Sorunun sizden kaynaklı olmasına rağmen satıcıya ait bir sorun gibi göstermeye çalışıyorsunuz, sonra da burada yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyen insanlara sitem ediyorsunuz ne diyeyim 22 yaşında bir bireyin bu şekilde davranması ilginç.

Gidin parası neyse tamir ettirin, paranız yoksa gerekirse biriktirene kadar bilgisayar kullanmazsınız.
Ahlaki kısmını görmezden gelsek bile yapmak istediğiniz bu eylem nitelikli dolandırıcılıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı