Hasarlı motor alınır mı?

woortex0

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Yazın çalışıp motor almayı düşünüyorum (güncel fiyat üzerinden konuscam). Başlangıç motorum olacak 125CC. Scooter'da azıcık tecrübem var, şimdi konuya gelelim. 2. el alacağım çünkü başlangıç. Düşeceğim kalkcam, motorun grenajında çatlak çizik var diye fiyatı düşürüyorlar. Şasede falan sorun yok.
Bu motor 50k ise biraz daha temizi 60-65k. Sizce hangisini almak mantıklıdır? Km önemli mi, 13K km de motor alınır mı?

Markadan markaya modelden modele değişir. Çin malı motor alınmaz grenajı zaten dandiktir cogu bulunmaz bile. Taksi çıkması gibi olan bir tane Dio bulun yerden yere vurun kırın gıkı cıkmaz. Grenajını orjinal yan sanayi fark etmeksizin Bim de A101 de bile bulabilirsiniz.

Satmak istediğinizde de satabilirsiniz. Japonun 50bin KM si Çin malının 5 bin KM sine bedeldir.

Hocam alacağınız motorun modeline göre net şey söyleyebiliriz hangi motoru alacağınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Öncelikle selamünaleyküm. Yazın çalışıp motor almayı düşünüyorum (güncel fiyat üzerinden konuscam). Başlangıç motorum olacak 125CC. Scooter'da azıcık tecrübem var, şimdi konuya gelelim. 2. el alacağım çünkü başlangıç. Düşeceğim kalkcam, motorun grenajında çatlak çizik var diye fiyatı düşürüyorlar. Şasede falan sorun yok.
Bu motor 50k ise biraz daha temizi 60-65k. Sizce hangisini almak mantıklıdır? Km önemli mi, 13K km de motor alınır mı?
Alacağın bütçedeki motor için 13K km bence fazla. Ama ilk motor olacaksa ve acemiliğini atıp motoru satarken fiyatın ölmesi senin bütçene zarar vermeyecekse alınır.

TVS Raider kronikleri olan ama bir o kadar da olan kronikleri de çözülen bir motor.

Aroradan uzak dur TVS Raider daha iyi seçenek olacaktır.

Hocam peki max kaç km alınabilir ? (bende çoğunluk TVS düşünüyorum biraz para eksik bulursam TVS bulamazsam bilmiyorum önerdiğin başka motor var mı)

Hocam Km nin garantisi olmaz kimisi 3 5 bin Km de motorun canını alır kimisi 30 50 bine kadar motora bebek gibi bakar orjinal gibi bırakır.

Yine de ortalama 5 8 bin Km bandına bakın ek olarak bu motoru genç kesim Apaçi gibi kullanıyor satıcıya dikkat edin.

Hocam kmnin garantisi olmaz kimisi 3 5 bin km de motorun canını alır kimisi 30 50 bine kadar motora bebek gibi bakar orijinal gibi bırakır.

Yine de ortalama 5 8 bin km bandına bakın ek olarak bu motoru genç kesim apaçi gibi kullanıyor satıcıya dikkat edin.

Eyvallah hocam, bütçe uymazsa TVS'ye ne alayım arora alınmaz mı hocam bütçe yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı