Hastalığım ne olabilir?

Geçmiş olsun, ne yapıp edip doktora görünün buradakiler sadece tahmin eder en sağlıklısı doktora gitmeniz kendinizde gidebilirsiniz.

Vallahi distoni belirtileriyle birebir uyuşuyor bunun tedavisi, çözümü yok mu ki.

Hocam şimdi belirtilerin tamamen aynı uyması o hastalığa sahip olduğunuzu kanıtlamaz testlerle doğrulamak gerekir kendinizi "ben buyum" diye inandırmayın çünkü cidden o olursunuz vücudunuz hasta değildir fakat kafanız hasta olur en iyisi bir doktora başvurun basit bir şeyde çıkabilir.

Misal bende distoni olabilirim boyunumda gereksiz çekilmeler ayağımda kramplar konuşmakta zorluk yaşıyorum ama değilmişim.

Parkinson, als benzeri hastalıklar çok ciddi ve tedavisi olmayan hastalıklar. Ama aynı zamanda da çok nadir görülen hastalıklar. Olma ihtimali, belirtileri gözükse de başka hastalıklardan dolayı olma ihtimali yüksek de gözüküyor.
Bir an önce Nöroloji ve beyin sinir cerrahine gözükmeni tavsiye ederim. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama okulla konuşup mu yaparsın, okuldan kaçıp mi yaparsın yapman gerekiyor.
Ailen hastalığını ciddiye almıyorsa da okuluna yakın bir hastane vs varsa oraya gidip bir sevk vs yazdır. Ailene de "birden bacaklarımı hissetmemeye başladım, yığıldım. Birkaç dakika sonra düzeldi ama çok korktum" diye bir bahane sunabilirsin
Ama bunların hiçbiri ama hiçbiri olmuyorsa d vitamini takviyesi almanı tavsiye ederim. Kimi zaman çok yoğun d vitamini düşüklüğü bazı hastalıkları olduğundan daha kötü hissettiriyor. Özellikle kas, sinirle alakalı hastalıklarda d vitamini takviyesi genelde iyi geliyor. Eczaneden veya ınternetten alacağın multivitaminin biraz olsun iyi geleceğini düşünüyorum

Konuyu hortlatmış oluyorum. Doktora gittiniz mi ? Bir tanı kondu mu ?

Konuyu hortlatmış oluyorum. Doktora gittiniz mi? Bir tanı kondu mu?

Yok hocam gitmedim ama başka belirtilerde çıkmaya başladı konuşma bozukluğu gibi gerçekten önemli bir şey var ama ne bilmiyorum. Ne doktorunada gideceğimi bilmiyorum teşhis için.

Yok hocam gitmedim ama başka belirtilerde çıkmaya başladı konuşma bozukluğu gibi gerçekten önemli bir şey var ama ne bilmiyorum. Ne doktorunada gideceğimi bilmiyorum teşhis için.

Nörolojiye görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…