Hastalığım ne olabilir?

Kahve ve kafein göründüğünden daha tehlikeli. Belirtiler düzelmeye başladığında da öğleden sonra içme, sabah da 1 bardağı geçme. Uykunu iyi al, erken yat. Sigara, enerji içeceği vs. zaten direkt "ben ölmek istiyorum" demek. Yaklaşma. Dengeli beslen.

Kafein ayrıca kola gibi içeceklerde falan da var, dozu kaçırmamaya dikkat et.

Kendimde en beğendiğim özelliğim gazlı içeceklerden nefret ediyorum, kahvede pek içmiyorum size önerim içmeyi çok seviyosanız başka bir alternatif bulun mesela soğukçay gibi.

Kahve sevmem zaten ne zaman acı kahve içsem midem yanıyor reflümden dolayı arada sırada tatlı latte falan içiyorum.

Çikolata yediğinizde de aynı şey oluyor mu?

Hayır.

Kahve ve kafein göründüğünden daha tehlikeli. Belirtiler düzelmeye başladığında da öğleden sonra içme, sabah da 1 bardağı geçme. Uykunu iyi al, erken yat. Sigara, enerji içeceği vs. zaten direkt "ben ölmek istiyorum" demek. Yaklaşma. Dengeli beslen.

Kafein ayrıca kola gibi içeceklerde falan da var, dozu kaçırmamaya dikkat et.

Uykumu alırım kahveyide bırakabilirim sigara zaten içmiyorum ayda yılda birbiri ikram ederse anca. Enerji uzun zamandır içmiyorum. Ama beslenme mümkün değil gibi metabolizmam hızlı olduğu için ne varsa yiyorum kiloluda değilim 67 kiloyum azar azar kilo alıyorum.

Bana nörolojik gibi geldi sorun zaten doktor da aynı şeyden şüphelenmiş. Kendine dikkat et hacım geçmiş olsun.

Dostum bende hala nörolojik olduğuna inanıyorum da boş ver kendimi avutuyorum işte. 18 oldum zaten bu sefer çocuk olmayan nörolojiye giderim. Sadece kafeinden bu kadar titremek ne bileyim garip açıkçası.

Dostum bende hala nörolojik olduğuna inanıyorum da boş ver kendimi avutuyorum işte. 18 oldum zaten bu sefer çocuk olmayan nörolojiye giderim. Sadece kafeinden bu kadar titremek ne bileyim garip açıkçası.
Eğer küçük yaşta çok maruziyet yaşadıysanız normal gibi aslında.

Kafein de nörolojik etkiye sahip çünkü. 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı