Hastalığım psikolojik mi?

575457

Decapat
Makaleler
1
Benim 2. lakabım zombi çünkü ölü gibiyim, gerçekten.
Hatta bununla birlikte ben karaciğer yağlanma var diyorum kendi kendime böyle bir teşhis koydum buna da %90 eminim.
Ama ne zaman ailem gitse ev de tek kalsam aşırı enerjik aşırı mutlu oluyorum, zaten yalnızlıktan zevk alıyorum ve bilinçli yalnızım.
Neden böyleyim?
Bir türlü anlam veremiyorum.
Ölü bir Zombi'nin evde tek kalınca aşırı mutlu aşırı enerjik olmasına.
Bir tek ben mi böyleyim yoksa benim gibiler var mı?

Altta yatan psikolojik, nörolojik ya da başka bir sebebi olabilir. Kendin teşhis koymak yerine git bir görün derim. Hiç Dr.House'da mı izlemedin

Son düzenleme:
Bir doktora görün derim. Hem karaciğer için hem de psikolojik.
İnsanlardan bir kısım yobaz kesim psikoloğa veya psikiyatriste gitmeyi delilik olarak görürler, onları asla umursama. Bu gayet doğal.

Altta yatan psikolojik, nörolojik ya da başka bir sebebi olabilir. Kendim teşhis koymak yerine git bir görün derim. Hiç dr. House'da mı izlemedin

Daha önce hiç görmedim ama böyle bir şeyi konu alıyorsa izlemek isterim.

Karaciğer yağlanması ne alaka? Bendeki karaciğer yağlanmasına yaklaşamazsın bile ve böyle bir durumum da yok. Kısaca insanların yanında rahat değilsin anladığım kadarıyla. Psikologa falan görün derim.

Psikolojik kısmı öz güven eksikliğinden olabilir mi?

Bir doktora görün derim. Hem karaciğer için hem de psikolojik.
İnsanlardan bir kısım yobaz kesim psikoloğa veya psikiyatriste gitmeyi delilik olarak görürler, onları asla umursama. Bu gayet doğal.

Okulda öğrendiğim en iyi şey insanları takmamak, umursamıyorum artık

Heh işte. Ben psikiyatriste gidiyorum. Bana deli gözüyle bakıyor yobazlar. Bakarlarsa baksınlar, hepsi benden daha deli. Kokuşmuş ruhlarının içinde sıkışıp kalmışlar.

Ama sırtımda da çok sivilce çıkıyor ve çok çabuk yorulduğum için yağlanmam var diye düşündüm.

Psikoloğa giderseniz özele gidin derim. Sicilinize(Ya da bunun gibi bir şey) vb. yansırsa ileride sıkıntı yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…