Hastalıktan dolayı girilen devamsızlıklar sildirilebilir mi?

uğur131

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2022
Mesajlar
63
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıf ogrencısıyım. Benım Haziran'ın 17'sınde bilegim kırıldı iki yerden ve iki platın takıldı. O gunden bu gune tam olarak ıyılesmedı ve okul zamanı fızık tedavıye gıtmek zorunda kaldım. Benım 8 izinsiz, 15 izinli devamsızlıgım var ama 23 gunun 15 günü fizik tedavıden dolayı, gerisi hastalık vs. Fizik tedavi saat 8'de başlıyor okulum ise 8.25. ben ozel olarak rapor aldım fizik tedavi bolumunden gec gelicegeme dair ve mudure verdım fakat yıne yok yazıldım, devamsızlık yukarıda belirttigim seviyeye ulastı ailem konusmaya 3 kez gitti devamsızlıkları sildirmek icin, müdür her seferınde sıkıntı olmaz hallederiz sısteme ısledıgıne bakmasın o vs. konusmus, sızce silerler mi gercekten yoksa kolpa mı sıkıyor mudur? cunku bazen dersler cok yoruyor normal sekilde 7-8 gun olan devamsızlıgım bu durumdan dolayı fırladı ve keyfıne devamsızlık veya hastalansam bile devamsızlık yapamama hakkım var, neredeyse sizce silerler mi devamsızlıkları gidip konusup dilekce vs. versek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lisede hep sildiriyordum peder sağ olsun.

Yönetimsel işler biraz ilginç işlerdir. Her şey mümkündür. En basit örneği hükumet. O adamlar da öyle yerleri hayal edemezlerdi. Her şey mümkün.

Uzun lafın kısası ne denmiş olursa olsun her zaman her şey mümkün. Dilekçeyle sildirirsin. Sildiremezsen biraz daha üst görüşmelerle halledersin.

Bu arada özürlüleri de komple sildirebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı