Hastanelerde Windows 7 kullanımı

Ben 2020 yılında RTX ekran kartlı doktor görmüştüm adam ışıklı mışıklı kasayı masanın üstüne koymuştu galiba kendi kişisel bilgisayarı.

Ben 2020 yılında RTX ekran kartlı doktor görmüştüm adam ışıklı mışıklı kasayı masanın üstüne koymuştu galiba kendi kişisel bilgisayarı.
Doktorlar zaten güncel işletim sistemi, parçalar vs. kullanıyorlar. Fakat danışma (adı öyle sanırım şu girişte kimlik alan kişiler) onların kişisel bilgisayarı olmadığı ve güncelleme ile uğraşacak vakitleri olmadığı için güncellemiyorlar.

Doktorlar zaten güncel işletim sistemi, parçalar vs. kullanıyorlar. Fakat danışma (adı öyle sanırım şu girişte kimlik alan kişiler) onların kişisel bilgisayarı olmadığı ve güncelleme ile uğraşacak vakitleri olmadığı için güncellemiyorlar.
Önemli bilgiler için teşekkürler xD

Herkese merhaba, iyi sosyaller iyi günler öncelikle, benim kafama takıldığım sorular var yıl olmuş 2023 ve hala hastanelerde Windows 7'i neden kullanıyorlar daha hızlı diye mi yoksa bilgiler gitmesin diye mi bilemiyorum.
Windows 7'nin Enterprise sürümünü mü yoksa Ultimate sürümünü mü kullanıyorlar? (dün ben sağlık ocağında görmüştüm de o yüzden soruyorum)

Genelde Pro kullanıyorlar. Yükseltmeye üşendiklerinden olabilir. Ya da sistem biraz eskidir. İkisinden biri.

Öncelikle arkadaşın dediği doğru. Windows 10'da kullanabilirler çoğunda AiO zaten GTX9xx mobil serisi veya AMD HD ekran kartı var ayrıca 10-15 lira gibi gülünç tutarlarda lisans var Enterprise 150 civarı bende anlam veremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı