Haste Wireless vs Aerox 3 2022

Jack_Daw

Hectopat
Şu an aktif olarak Rival 3 kullanıyorum kablosuz bir mouse almak istiyorum Aerox 3 ve haste Wireless arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve farklı önerileriniz var mı? Bütçem 2200'e kadar çıkabilirim. XM2we baktım fakat satıcının yorumları çok kötü, Hepsiburada yorumları da kötü sıkıntı olunca uzun uzun uğraşmak istemiyorum. Mouse finger tip şeklinde tutuyorum.

Şu an aktif olarak Rival 3 kullanıyorum kablosuz bir mouse almak istiyorum Aerox 3 ve haste Wireless arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve farklı önerileriniz var mı? Bütçem 2200'e kadar çıkabilirim. XM2we baktım fakat satıcının yorumları çok kötü, Hepsiburada yorumları da kötü sıkıntı olunca uzun uzun uğraşmak istemiyorum. Mouse finger tip şeklinde tutuyorum.

Connectgame ürünü sana sağlam gönderiyor bir sorun yaşamazsın ileride Mouse'da bir sorun yaşarsan belki destek alamazsın ama endgame firma olarak çok müthiş bir firma.

XM2we çok sağlam bir fare. Mainim olarak kullanıyorum ve Connect ürünü sağlam gönderir. Göndermezse de her satıcıda olan bir şey farklı yollardan iade edeceksiniz.

Endgame iyi olabilir de ben sonradan sorun olursa muhatap bulabilir miyimki?
Sonradan sorun olmaz.

İkisi de kötü.

İkisi de kötü.

VGN Dragonfly geldi stoklara o en mantıklısı bence.

VGN Dragonfly geldi stoklara o en mantıklısı bence.

4K alıcı bunla beraber geliyor. GM 8.0 ve 3395 var. Yapı kalitesi belki daha iyidir VGN'de ama ek ödeme yapmadan 4K alıcısını edinmek daha cazip bana kalırsa.

4K alıcı bunla beraber geliyor. GM 8.0 ve 3395 var. Yapı kalitesi belki daha iyidir VGN'de ama ek ödeme yapmadan 4K alıcısını edinmek daha cazip bana kalırsa.
4K o kadar önemli bir şey değil. Çoğu oyun desteklemiyor bile ve almak isterse alır. Malzeme kalitesi daha iyi ve safe shape sahip hemen hemen GPX shape. Özelliklerini biliyorsunuz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı