Haswell PC Toplama Rehberi

Aman Tanrım!!! Video da Ali abi yok! Ben izlemem o zaman kardeşim... Ali abi' nin o bilmiyor numarası yapıp sorduğu sorulara, Recep abi cevap verecek kardeşim, o anı göreceğim

Videoda bir yerde varım sadece

" La optik sürücü lan" kısmına yarıldım . Hayırlı olsun Ertuğrul Abi'ye. Güzel video abi ellerinize sağlık.

Sistemi alan arkadaş tam bir Asosyal.

İlk caps benden gelsin.

Videoda bir yerde varım sadece

Video çekilirken Ali Güngör bende burdayım dercesine Recep Baltaş'ın telefonu çalar. Benim tek eleştirim video'da hızlı geçilen bios ayarları oldu. Windows 8.1 kurulumu hızlı geçilebilir, o normal bana göre ama, bios ayarlarının hızlı geçilmesi tek eksikti bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet katılıyorum. Videoda Recep Bey 1333 görünen ram'leri 1600 yapmayı sonra gösteririz demişti ama es geçti.

Video süper olmuş izle izle doyamıyor insan. Onun yanında Ertuğrul abi gerçekten konuşmayı beceremiyor. Yani az bir şey de Arkada transa geçmiş. Süperdi abi süper.

Evet katılıyorum. Videoda Recep Bey 1333 görünen ram'leri 1600 yapmayı sonra gösteririz demişti ama es geçti.

Evet birde cpu fanın rpm hızını arttırdı galiba yoksa biosta cpu fan kırmızı gözüküyordu. O kadar hızda benim yakalabildiklerim bunlar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…